Dzisiaj mam dla Was przepis na bardzo smaczny i prosty chlebek. Nie wymaga on od nas wyrabiania, wystarczy wszystkie składniki umieścić w misce, wymieszać, odłożyć na 15 godzin a następnego dnia upiec. Chlebek ma bardzo chrupiącą skórkę i delikatny miąższ, myślę, że dłużej nie trzeba go zachwalać. Czy może być coś lepszego od śniadania bądź kolacji z domowym chlebem? Przepis pochodzi ze strony Marynawkuchni ja zmniejszyłam tylko ilość soli. Serdecznie polecam;) Składniki: ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...