Dżem morelowy – do ciast i na kanapki

Dżem morelowy – do ciast i na kanapki

Dżem morelowy – do ciast i na kanapki

Śliwki nam w tym roku obrodziły. Taki dżem morelowy w słoiczkach, przygotowany na zimę, to idealny dodatek do ciast, deserów, naleśników i kanapek. O wiele smaczniejszy niż te kupione w sklepie, a i zdrowszy Artykuł Dżem morelowy – do ciast i na kanapki pochodzi z serwisu Kosą po patelni . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kosą po patelni

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

Kosą po patelniKosą po patelni

Kosą po patelni? Czemu nie :) Jak człowiek nie potrafi gotować ale bardzo się stara to i tak coś kiedyś mu wyjdzie. Czasem bokiem czasem do przodu.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, naleśniki, kanapki, naleśnik, desery, śliwka, deser, przetwory, ciasto ze śliwką

Inne przepisy z Kosą po patelni