Zupa grzybowa z kaszą krakowską

Zupa grzybowa z kaszą krakowską

Zupa grzybowa z kaszą krakowską

Zupa grzybowa z kaszą krakowską lub kaszą jęczmienną Zupa grzybowa z kaszą to mega rozgrzewająca potrawa na jesienne i zimowe dni. Przygotowana z suszonych prawdziwków lub podgrzybków jest pełna leśnego aromatu, a dodatek kaszy sprawia, że jest naprawdę sycąca. Do przygotowania tej pysznej zupy można dodać także świeże grzyby, które jeszcze bardziej podkręcą jej smak. Serdecznie polecam ten przepis :) Składniki na zupę grzybową z kaszą 100 g suszonych prawdziwków 2 liście laurowe 2 ziarna ziela angielskiego... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Korniszonki

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Jak suszyć grzyby?

Sezon grzybowy zaczyna się już we wrześniu, co nie znaczy że są one tylko wtedy spożywane. Suszenie jest jednym z procesów, które mogą przedłużyć ich podatność do spożycia.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dieta Pięciu Przemian

Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.

Czytaj dalej...

Autor

Katarzyna Nowak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, zupa, śniadania, zupa grzybowa, obiad, deser, desery, kolacja, ryby, kasza gryczana, przekąski, ciasto, sałatka, pasztet, sałatki, ryba, mięso, pasta, przekąska, kanapki, pasty, pieczywo, ciasto z kremem, zupa jarzynowa, zupa krem, sałatka jarzynowa

Inne przepisy z Korniszonki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.