Przepis na : obiad
Składniki:700 ml bulionu drobiowo-wołowegopęczek selera naciowego1 szklanka szpinaku mrożonego rozdrobnionego3 żabki czosnku2 łyżki oliwy z oliwek3 łyżki śmietanki 30%sól, pieprz1 łyżeczka cukru1 łyżka octu winnego białego 2 łyżki soku z cytrynygotowane jajkaWykonanie:W garnku delikatnie podgrzać oliwę z oliwek.Czosnek rozetrzeć - dodać do oliwy - delikatnie podsmażyć.Łodygi selera umyć, pokroić w kostkę - dodać do czosnku - smażyć około 3-5 minut aż nieco zmięknie.Selera zalać bulionem, dodać szpinak i c... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...