Naleśniki ze szpinakiem i grzybami według Julii Child

Naleśniki ze szpinakiem i grzybami według Julii Child

Naleśniki ze szpinakiem i grzybami według Julii Child

Przepis na : obiad

Dzisiejszą propozycją są cieniutkie francuskie naleśniki zapiekane z farszem szpinakowo-grzybowym w sosie beszamelowym, według przepisu słynnej Julii Child. Wymagają wprawdzie sporo pracy, ale efekty są warte poświęcenia! Czas przygotowania: 60 minut + 25 minut pieczenia Ilośc porcji: 8 Składniki: Około 8 naleśników według tego przepisu. Beszamel 2 łyżki masła 3 łyżki mąki 2 szklanki gorącego mleka Sól, świeżo mielony biały pieprz, szczypta gałki muszkatołowej Farsz 2... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolizje Smaków

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Autor

Kolizje SmakowKolizje Smakow

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, naleśnik, naleśniki, zupa grzybowa, ser żółty, sosy, cebula, francuskie, pieczenie, mielone, mąka, szpinak, sos beszamelowy, do pracy, zapiekanka, lekka, zapiekanki, siekane, czosnek, polewa, obiad, dania obiadowe, pieczarki, masło czosnek, sos z grzybów , naleśnik ze szpinakiem i serem żółtym, smażony ser, zapiekanka z serem, ser biały, pieczeń z mielonego

Inne przepisy z Kolizje Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.