ZUPA MISO

ZUPA MISO

ZUPA MISO

Zupa miso tradycyjnie jest spożywana w Japonii. Sporządza się ją z pasty sojowej oraz składników zależnych od konkretnych upodobań smakowych. Najpopularniejszymi dodatkami są wodorosty, tofu, cebula oraz ryba. Nie jest sycącą potrawą, dlatego przeważnie traktuje się ją jedynie jako dodatek. Odkąd pastę miso można kupić w supermarketach (np. Auchan, E.Leclerc) zdarza mi się ją przygotowywać. Poniżej jedna z możliwości podania: Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kasia Sarna

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.