Przepis na : obiad
Tradycyjne gołąbki z mięsem i ryżem w pomidorowym sosie. Pyszne i proste danie które pamiętamy z dzieciństwa. Przepis krok po kroku. Czas przygotowania: 2 godziny Ilość porcji: 3-6 osób Trudność przygotowania: średnie SKŁADNIKI : 1kg mielonej łopatki wieprzowej 200g ryżu 1 cebula 1 biała kapusta 2 litry bulionu lub rosołu 200g przecieru pomidorowego 2 łyżki bułki tartej 1 płaska łyżeczka soli 1 płaska łyżeczka pieprzu 1 łyżka oleju 1,5 łyżeczki skrobi ziemniaczanej 1 łyżeczka posiekanego kopru 1. Cebulę kroi... czytaj dalej...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...