Przepis na : obiad
Dziś przedstawiam przepis na lekką, szybką i pożywną zupę, którą stworzyłam z tego co akurat miałam w lodówce. Generalnie takie dania typu “sprzątanie w lodówce” są zazwyczaj najsmaczniejsze i możemy też w ten sposób pozbyć się produktów, które bardzo potrzebują już przetworzenia. Tym razem proponuję zupę z podsmażoną kiełbaską, kapustą, papryką i pomidorami, zabieloną słodką śmietanką – jest pyszna! Można zamienić warzywa na takie, które akurat mamy w lodówce. Zapraszam po przepis. Scrol... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...