Sycący kapuśniak z mięsem i grzybami / Cabbage soup with meat and mushrooms

Sycący kapuśniak z mięsem i grzybami / Cabbage soup with meat and mushrooms

Sycący kapuśniak z mięsem i grzybami / Cabbage soup with meat and mushrooms

Przepis na : obiad

Dziś proponuję bardzo sycący i pyszny kapuśniak z mięsem i grzybami, który na pewno zaspokoi głód całej rodziny. Dzięki dodatkowi pomidorów, groszku i chilli nabiera charakteru, a i rozgrzeje w te chłodne dni. Jak to zupy mają w zwyczaju – jest bardzo łatwa w przygotowaniu. Polecam gorąco! Jeżeli posiadasz Tefal Cuisine Companion, to tą zupę zrobi on praktycznie za Ciebie, szczegóły poniżej. Scroll down for recipe in English Sycący kapuśniak z mięsem i grzybami (4-6 porcji) Składniki: 450 g mielonej wołowiny ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karmelowy

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

12 EXTRA pokarmów, które pozwolą ci być zdrowszym!

Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.