Przepis na : obiad
Dziś mobilizacja 100%. Specjalnie wstałam wcześniej, żeby napisać post. Nie ma, że boli, nie ma że brak czasu (bo w sumie boli i tak naprawdę brak czasu). Przedwczoraj napisałam Wam, że się tutaj pojawię i jestem. Od jakiegoś czasu mam stałego dostawcę produktów z Hiszpanii. Mój tata przywozi mi różności stamtąd. Przerabialiśmy już szynkę długodojrzewającą, oliwki pod różną postacią (także te kiszone), były sery, oliwy i oczywiście chorizo. Z tego wszystkiego najlepiej oczywiście wchodzi mi oliwa, której jestem wi... czytaj dalej...
Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...