Przepis na : obiad
Chyba pisałam Wam jakiś czas temu, że od czasu do czasu mam przyjemność dostawać od mojego taty różnego rodzaju produkty przywiezione z Hiszpanii. Póki co największą furorę robi oliwa, którą jestem zachwycona. Przestałam nawet jej używać, bo mi jej szkoda :). Wiem, bez sensu, mam tego świadomość. Muszę się znowu uśmiechnąć do taty, ja już właściwie nie chcę niczego innego, oprócz tej cudownej oliwy. Rozmawiałam nawet z nim parę dni temu, bo obdarował mnie także oliwą z Grecji. I mówi, że Grek ma swojską, że ją ... czytaj dalej...
Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...