Rydze na maśle

Rydze na maśle

Rydze na maśle

Całkiem niedawno poznałam smak rydza. Muszę przyznać, że bardzo mi odpowiada. Propozycja, którą proponuję dziś może być doskonałą bazą do jajecznicy czy sosu, czy farszu do tarty. Ja zrobiłam z nich jajecznicę :) 4 dorodne rydze 1 cebula 1-2 łyżki masła ( zależy kto ile lubi ;) ) sól świeżo zmielony pieprz. Cebulę pokroić w plasterki i zeszklić na maśle. Grzyby oczyścić, pokroić w mniejsze kawałki i dodać do cebuli. Podsmażać kilka minut, ale tak aby nie straciły zbyt swojej chrupkości. Jeśli ma być jajecznic... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jemy Pijemy

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.