Przepis na : kolacja
Ile domostw w USA tyle przepisów na chilli. Jej integralną częścia jest fasola, choć w niektórych regionach chili to tylko sos z mięsem. Zima już prawie się kończy, więc dziś podaje przepis na chili z czterech gatunków fasoli. Przystosowałam go do fasoli, które są bardziej powszechne w Polsce. Dodatek chipotle chili nadaje temu konkretnemu przepisowi meksykańskiego wpływu. Zapraszam do wypróbowania. Chili „4 Fasole” Składniki (na 4-6 osób) : 1 szklanka białej fasoli (uprzednio ugotowanej, może być ... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...