Drożdżowe paluchy z kiszoną kapustą.

Drożdżowe paluchy z kiszoną kapustą.

Drożdżowe paluchy z kiszoną kapustą.

Takie drożdżowe paluchy z kiszoną kapustą można przygotować na obiad, ja tak właśnie zrobiłam. Można podać je z czerwonym barszczykiem czy jako dodatek do dowolnej zupy. Paluchy mogą być podane również na zimno jako przekąska czy podane na kolację. Sycące i pyszne. Bardzo polecam. Upieczcie :) Potrzebujemy: Na ciasto: 5 dag świeżych drożdży 2 płaskie łyżeczki cukru 3 kopiaste szklanki mąki pszennej 1 łyżeczka soli około 300 ml ciepłej wody 6 łyżek oleju Na farsz: 50 dag kapusty kiszonej 2 duże cebule masło lu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Izabelawkuchni

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.