Przepis na : obiad
Delikatne klopsiki rybne w kremowym sosie koperkowym. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki Porcja dla 4 osób filet z łososia (zmielony), 500 g koperek, 2 pęczki cebula, 1 szt, (mała) czosnek, 1 ząbek jajko, 1 szt. bułka, 1 szt. (mała, czerstwa) bulion warzywny, 1 l liść laurowy 2 szt. ziele angielskie, 3 szt. przyprawa do ryb, 1 łyżka sól i pieprz, do smaku śmietana 30%, 100 ml mąka, do zagęszczenia sosu, ok 2-3 łyżeczek Wykonanie Bułkę zalewamy wodą, moczymy ok 10 min. (do momentu ...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...