Polędwiczka z czerwoną kapustą i kopytkami

Polędwiczka z czerwoną kapustą i kopytkami

Polędwiczka z czerwoną kapustą i kopytkami

Przepis na : obiad

Pieczona polędwiczka wieprzowa jest delikatna i krucha. Lekkiej słodyczy nadaje jej suszona żurawina, która wypełnia jej środek. Wspaniale smakuje z duszoną, czerwoną kapustą, która z kolei jest lekko kwaskowata. Całość dopełniły kopytka z kaszy kukurydzianej w wersji bezglutenowej, bo takie miało być całe danie. Przygotowane z myślą i dbałością o osobie będącej na tej specyficznej diecie. Danie jest lekkie, delikatne i niezwykle smaczne. Niby tradycyjne, a jednak smak zaskoczył gości. Szczególnie osobę nietoler... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam

Warto przeczytać

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

KuchniaMniamKuchniaMniam

Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kopytka, polędwiczka, polędwiczki, kapustą, kasza, obiad, czerwona kapusta, mięso, pierogi przepis, pierogi, polędwiczki wieprzowe, sok, przepisy na święta, mielone, świąteczne, wieprzowina, świąteczne przepisy, diety, bezglutenowe, dieta, dania bez mięsa, mięso na obiad, pierogi z mięsem, mięsa pieczone, bez pieczenia, mięso duszone, dania na gorąco, mięso mielone, jajka na święta, pieczeń z mięsa mielonego

Inne przepisy z https:KKuchniaMniam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.