Pappardelle z pesto pietruszkowym

Pappardelle z pesto pietruszkowym

Pappardelle z pesto pietruszkowym

Przepis na : obiad

Print Pappardelle z pesto pietruszkowym Recipe by Aleksandra Course: Obiad, Kolacja, Na imprezę, Makaron Difficulty: Proste Porcje 4 porcje Czas przygotowania 15 minutes Składniki 140 gramów nerkowców 1 duży pęczek pietruszki 2 ząbki czosnku sok z 1/2 cytryny 120 ml oliwy z oliwek pieprz do smaku sól do smaku 200 gramów makaronu Przygotowanie Ugotuj makaron według przepisu na opakowaniu. Zblenduj orzechy, czosnek, oliwę, natkę pietruszki, sok z cytryny. Dopraw solą i pieprzem. Dodaj do makaronu, wymieszaj i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Heca w kuchni

Warto przeczytać

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Woda z cytryną o poranku zdziała cuda

Zacznij dzień od szklanki wody z cytryną! Niby nic, a może zmienić tak wiele :-) Warto sprawić, by picie wody z cytryną weszło nam w nawyk, ponieważ nie ma nic lepszego jak zdrowo rozpocząć dzień.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.