Duszone warstwowo warzywa po gruzińsku

Duszone warstwowo warzywa po gruzińsku

Duszone warstwowo warzywa po gruzińsku

Przepis na : kolacja

Print Duszone warstwowo warzywa po gruzińsku Recipe by Aleksandra Course: Danie główne, Przystawka, Na imprezę, Danie jednogarnkowe Cuisine: Gruzińska Difficulty: średni Porcje 8 porcji Czas przygotowania 30 minutes Czas gotowania 1 hour  10 minutes To gruzińskie danie można potraktować zarówno jako danie główne lub jako przystawkę podczas przyjęcia z wieloma przystawkami a’la “supra”. Składniki 3 papryki (czerwone lub różnokolorowe) 1-2 malutkie papryczki chili 30 gramów posiekanej świeże... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Heca w kuchni

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.