Przepis na : obiad
Print Sycące, pikantne curry z dynią, ciecierzycą i szpinakiem Recipe by Aleksandra Course: Danie główne, Jednogarnkowe, Kuchnie świata Cuisine: inspirowane kuchnią indyjską Difficulty: średnie Porcje 6 porcji Czas przygotowania 40 minutes Składniki 1 kg dyni (po obraniu) 2 średnie cebule 2 ząbki czosnku 2 łyżki stołowe pasty curry 1 litr bulionu warzywnego 1/2 łyżeczki cynamonu szczypta kardamonu 1/2 łyżeczki kurkumy 2 puszki ciecierzycy 400 ml passaty pomidorowej lub puszka pomidorów 1/3 puszki mleczka koko... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...