Bulion warzywny do dań orientalnych

Bulion warzywny do dań orientalnych

Bulion warzywny do dań orientalnych

Print Bulion warzywny do dań orientalnych Recipe by Marek Course: Zupy Porcje 4 porcje Czas przygotowania 1 hour  15 minutes Składniki włoszczyzna (3 * marchew, 2 * pietruszka, mały seler, por) cebula czosnek (trzy ząbki) liść laurowy (4 listki) ziele angielskie (5-6 ziaren) imbir (10 plasterków) pieprz ziarnisty (wedle uznania – ja daję 10-15 ziaren) łyżka oliwy łyżeczka octu balsamicznego 1-2 łyżki sosu sojowego ciemnego (zamiast soli) Przygotowanie Włoszczyznę myjemy, obieramy i wrzucamy do ga... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Heca w kuchni

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.