Tarta szpinakowo-buraczana z wędzonym halibutem
Tarta szpinakowo-buraczana z wędzonym halibutem
Przepis na : obiad
Ryba dotarła do nas wprost znad morza. Świeżo łowiona, pysznie wędzona. Gdy mieszka się w mieście, które od morza jest wyjątkowo daleko, takie rarytasy traktuje się z namaszczeniem, bo smak świeżej, morskiej ryby jest obłędny, nieporównywalny z kupnymi w sklepach, czy o zgrozo w marketach. Do tego buraczki od rodzimych rolników, co to niekoniecznie opryski robią i można smacznie i zdrowo zjeść. Jak połączyć w jedno szpinak, buraki i rybę wędzoną? Dla mnie idealnym łącznikiem jest właśnie tarta, którą uwielb... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu gutfut
Autor
gutfut
Dlaczego kolejny blog kulinarny?
Z wygody! I przyszłościowego myślenia!
Kiedy będę już stara i zmęczona wiecznym waleniem w garnki, poproszę swoje córki, aby odpaliły stronę gutfut.pl, pokażę paluszkiem co chcę dostać dzisiaj na obiad i w spokoju pójdę oglądać po raz 2.543.739 „Gotowe na wszystko” na przemian z „Przyjaciółmi”. Proste? Proste! :P :)
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, buraczki, szpinak, buraki, ryby, ryba, burak, ciasto, pieczone buraki, dorsz, sosy, ser, makrela wędzona, makrela, sałatka, sałatki, buraczki tarte, mięso, obiad, bez pieczenia, dorsz pieczony, sałatka z buraków, jajka z farszem, ryba w ciescie, sałatka z serem żółtym , salatka z jajkiem, salatka z serem, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, pyszne ciasto
Inne przepisy z gutfut
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję