Tym razem rurki w wersji wytrawnej, jako „zagrycha” do zupy, której głównym składnikiem jest brukselka, niby nic, a musiałam Miśka odganiać od garnka, bo zanim podałam na obiad (zrobiłam zdjęcia) połowę już wyżarł. Składniki na 4 porcje: Rurki z kremem marchewkowym 8 kruchych rurek (przepis tu ) 3 ugotowane marchewki 100 g ugotowanego ryżu (waga ryżu przed ugotowaniem) łyżeczka pieprzu ziołowego Zupa: pół kilograma brukselki 2 średnie marchewki 2 ziemniaki 4 „kostki miłości” do zupy ... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...100 % weganka