Orkisz, Tang Zhong, podmłoda i czekolada
Orkisz, Tang Zhong, podmłoda i czekolada
Dlaczego by nie pomieszać dwóch różnych technik, jeśli wzajemnie się nie wykluczają? Niech Tang Zong doda chlebowi puszystości, zaś podmłoda poprawi aromat i smak. A z tym smakiem to niech będzie coś czekoladowego, a to za sprawą odrobiny kakao i gorzkiej czekolady. Jeszcze odrobina cukru, i każdy Tadek-niejadek szturmem zdobyty.Chleb jest przedni z samym masłem, albo posmarowany dżemem (moim ulubionym dyniowym). Ku mojemu zaskoczeniu bardzo smaczne są kanapki z łososiem i majonezem, albo z jakąś wędliną.J... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Grahamka, weka i kajzerka
Autor
MarcinH
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
czekolada, chleb, ciasto, pieczenie, kakao, mąka orkiszowa, jajko, bagietka, bułki, pieczywo, mleko w proszku, kanapka, majonez, kanapki, łosoś, czekoladowa, chleb na drożdżach , słodkie, chleb na zakwasie, ciasto orkiszowe, ciasto mleko w proszku, przepis na coś slodkiego, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe
Inne przepisy z Grahamka, weka i kajzerka
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję