Szukasz pomysłu na obiad? Kupiłaś pstrąga łososiowego, ale zastanawiasz się jak go upiec? Dzielę się przepisem na pyszne i szybkie danie. Pstrąg łososiowy pieczony z cytryną i rozmarynem to pomysł na rybę inną niż do tej pory. Oryginalny smak zachwyci każdego. Ciekawy orzeźwiający smak cytryny i cudowny aromat rozmarynu sprawiają, że każdy je to danie z ochotą. Tak upieczona ryba jest lekko przypieczona z góry i soczysta w środku. Pstrąg łososiowy pieczony z cytryną i rozmarynem świetnie smakuje z puree ziemniaczan... czytaj dalej...
Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zacznij dzień od szklanki wody z cytryną! Niby nic, a może zmienić tak wiele :-) Warto sprawić, by picie wody z cytryną weszło nam w nawyk, ponieważ nie ma nic lepszego jak zdrowo rozpocząć dzień.
Czytaj dalej...Gotowanie to jeden z moich ulubionych sposobów na spędzanie wolnego czasu i odstresowanie po ciężkim dniu. Drugim ukochanym sposobem są podróże. W kuchni staram się te pasje łączyć, więc oprócz klasycznych przepisów, znajdziesz też inspiracje na dania z różnych stron świata!