Kolejna propozycja dla wielbicieli serowo-ziemniaczanego farszu podejrzana w necie, lecz bez potrzeby mozolnego lepienia pierogów. Wszystkie składniki tak jak do do ruskich pierogów tym razem zagniecione razem i uformowane na kształt kopytek. Z ulubioną omastą to smaczny, wegeteriański obiad. Odgrzewane, przysmażone na patelni są jeszcze smaczniejsze. czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...