Śledzie po żydowsku

Śledzie po żydowsku

Śledzie po żydowsku to smaczna przekąska ze śledzia z dodatkiem czosnku, majeranku, koperku oraz cebuli. Z kilku łatwo dostępnych składników mamy niezwykle aromatycznego śledzika. Śledzie po żydowsku to świetny pomysł na Wigilię, Sylwestra, czy na przyjęcie jako zakąska do mocniejszych trunków. Śledzie po żydowsku najlepiej przygotować 2-3 dni przed planowanym podaniem, tak aby smaki się przegryzły. Śledzie po żydowsku można przechowywać w lodówce do około tygodnia. Do ich przygotowania możemy użyć solonych filetó...

Czytaj dalej na blogu Gotuj z Prezesem

Warto przeczytać

21 najlepszych przepisów na śledzie na Święta, Sylwestra i Karnawał

Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.

Czytaj dalej...

12 pysznych przepisów na sałatki na Święta

Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.