Śledzie po żydowsku to smaczna przekąska ze śledzia z dodatkiem czosnku, majeranku, koperku oraz cebuli. Z kilku łatwo dostępnych składników mamy niezwykle aromatycznego śledzika. Śledzie po żydowsku to świetny pomysł na Wigilię, Sylwestra, czy na przyjęcie jako zakąska do mocniejszych trunków. Śledzie po żydowsku najlepiej przygotować 2-3 dni przed planowanym podaniem, tak aby smaki się przegryzły. Śledzie po żydowsku można przechowywać w lodówce do około tygodnia. Do ich przygotowania możemy użyć solonych filetó...
Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.
Czytaj dalej...Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Lubimy gotować i dzielić się przepisami