Schab duszony w sosie własnym

Schab duszony w sosie własnym

Przepis na : obiad

Schab duszony w sosie własnym jest świetną alternatywą dla kotletów schabowych w panierce. Idealnie sprawdzi się na niedzielny obiad. Mięsko jest przepyszne i bardzo kruche. Przygotowanie tego dania jest bardzo proste, polecam podawać w towarzystwie kaszy lub gotowanych ziemniaczków (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na schab duszony w sosie własnym: około 700 g schabu wieprzowego 1 czerwona papryka 2 duże marchewki 1 cebula 1 litr bulionu lub wody 1 łyżka mąki do zagęszczenia sosu 1 łyżeczka ...

Czytaj dalej na blogu Gotuj z Prezesem

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.