Proponuję zacząć dzień pyszną pastą z makreli! Moja pasta składa się z wędzonej makreli, ugotowanych na twardo jajek, ogórka konserwowego oraz cebulki. Taka pasta to smaczny pomysł na kanapki, obowiązkowo z świeżym pieczywem! Wiadomo ryby powinno się jeść jak najczęściej, pod każdą postacią, dlatego zachęcam do wypróbowania tego przepisu (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na pastę z makreli: 200-250 g wędzonej makreli 2 jajka 1 duży ogórek konserwowy 1 cebula łyżeczka musztardy&...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Lubimy gotować i dzielić się przepisami