Jajka można przygotować na wiele sposobów. Z ich wykorzystaniem można zrobić extra przekąski! Są one bardzo smaczne i co najważniejsze proste w wykonaniu Moją sylwestrową propozycją dla Was są jajka faszerowane łososiem! Super szybka i efektowna przekąska! Zaskocz swoich znajomych i wypróbuj ten przepis! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na jajka faszerowane łososiem: 4 jajka 50 g łososia wędzonego na zimno 1 łyżka majonezu 1 łyżeczka tartego chrzanu kilka kropli soku z cytryny sól, pi...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Lubimy gotować i dzielić się przepisami