Wątróbka drobiowa z pesto i cebulką.
Wątróbka drobiowa z pesto i cebulką.
Przepis na : śniadanie
400 g wątróbki drobiowej 2 cebule 2 łyżki pesto z natki pietruszki 2 łyżki mąki sól pieprz 1 łyżeczka majeranku tłuszcz do smażenia Wątróbkę umyć, osączyć na durszlaku. Mąkę wymieszać na talerzyku z majerankiem, solą i pieprzem. Cebulę pokroić na plasterki. Na patelni rozgrzać tłuszcz, przyrumienić cebulę z obu stron, po czym zdjąć ją z patelni, wątróbkę panierować w mące z przyprawami i smażyć z obu stron, po odwróceniu wątróbkę posmarować pesto o ułożyć na niej usmażoną cebulkę. Przytrzymać na ogniu jeszcz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotowanie jest łatwe
Autor
Renata Pyzik
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pesto, mąka, wątróbka drobiowa, pieczywo, drobiowe, śniadanie, śniadania, przekąski
Inne przepisy z Gotowanie jest łatwe
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję