Chleb pszenny na maślance z otrębami pszennymi i żytnimi
Chleb pszenny na maślance z otrębami pszennymi i żytnimi
Chleb pszenny na maślance z otrębami pszennymi i żytnimi...Na maślance, z mąki pszennej.Z dodatkiem otrębów pszennych i żynich.Pełen ziaren słonecznika i siemienia lnianego.Dość dobrze się kroi i wyśmienicie smakuje.Polecam! Składniki:1 szklanka letniej wody + 2 łyżki do zaczynu;1 szklanka maślanki naturalnej;3 szklanki mąki pszennej;50 g świeżych drożdży;1/2 szklanki otrębów pszennych;1/2 szklanki otrębów żytnich;1 płaska łyżka soli;1 łyżeczka białego cukru;4 łyżki ziaren słonecznika + odrobina do posypania... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gospodyni Miejska
Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Autor
Gospodyni Miejska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
chleb, pieczenie, słonecznik, ciasto, chleb z ziarnami, dynia, żurawina, sezam, susz, chleb na drożdżach , ciasto z masa, ciasta z masa, drożdżowe, pieczywo, dynia pieczona, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe
Inne przepisy z Gospodyni Miejska
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję