ŻÓŁTKO PANIEROWANE NA KARMELIZOWANEJ RUKOLI

ŻÓŁTKO PANIEROWANE NA KARMELIZOWANEJ RUKOLI

ŻÓŁTKO PANIEROWANE NA KARMELIZOWANEJ RUKOLI

Przepis na : kolacja

Żółtko panierowane na karmelizowanej rukoli, to przepis który już chyba wypuścił korzenie Żółtko panierowane czekało dobrze ponad rok aby znaleźć się tu na blogu. Wydawało by się, że żółtko panierowane to coś trudnego do przygotowania, a wcale tak nie jest. Robiłam je już kilkakrotnie i zawsze wychodzi. Sekretem tego przepisu jest cierpliwość, delikatność i umiejętność liczenia do 20 Także dziś zdradzę wam mój sekret na to tajemnicze danie, oraz na cały przepis na żółtko panierowane na karmelizowanej rukoli ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu globuskulinarny

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.