Przepis na : kolacja
Filety w sosie śmietanowo pieczarkowym to aż prostota i aż magia. Filety nacinane by każdy ich najmniejszy zakamarek pokrył się smakiem, a aksamitny śmietanowo pieczarkowy sos mógł dotrzeć wszędzie. Te filety to danie do którego wrócisz nie raz. INNE PYSZNE DANIA: TARTA Z SUSZONYMI POMIDORAMI MOZZARELLĄ I CUKINIĄ MAKARON Z KURCZAKIEM I KREWETKAMI PO TAJSKU CONCHIGLIONI NADZIEWANE SZPINAKIEM I RICOTTĄ SAŁATKA Z MAKARONEM RYŻOWYM ARBUZEM I KURCZAKIEM INACZEJ &n... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...