Papryki faszerowane chili con carne

Papryki faszerowane chili con carne

Papryki faszerowane chili con carne

Lato to najlepszy okres na faszerowane warzywa. Papryki, cukinie, bakłażany aż się proszą, by napełnić je przepysznym farszem. Możliwości jest mnóstwo. Ja tymczasem przygotowałem papryki faszerowane moim ulubionym chili con carne i podałem je z sosem guacamole. Może i Wy skusicie się na odrobinę Meksyku w Waszej kuchni? (:Składniki (na 4 porcje):500 g mielonej wieprzowiny (choć najlepiej użyć mięsa wołowego)4 średniej wielkości czerwone papryki2 małe papryczki chili1 puszka czerwonej fasoli1 cebula3 ząbki c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Food Square

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

foodsquare

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, papryka faszerowana, sosy, mielone, zupa pomidorowa, pieczenie, cebula, mięso, fasola, czosnek, pasta, pasty, awokado, fasola czerwona, czerwona fasola, mięso mielone, duszone, sok, warzywa, wieprzowina, pomidor, cukinia, susz, cukinia faszerowana, sos sojowy, sos pomidorowy, sos do mielonego , masło czosnek, suszone pomidory, pieczeń z mięsa mielonego

Inne przepisy z Food Square

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.