Bûche au chocolat - czekoladowa rolada biszkoptowa z bitą śmietaną i porzeczkami

19
  • Bûche au chocolat - czekoladowa rolada biszkoptowa z bitą śmietaną i porzeczkami
  • Bûche au chocolat - czekoladowa rolada biszkoptowa z bitą śmietaną i porzeczkami

    Przepis na : deser

    O to wyprawa do lasu w wydaniu Fudskłera! Etap pierwszy: znaleźć drwala, który rąbnie nam pieniek. Etap drugi: napełnić go bitą śmietaną i czerwonymi porzeczkami. Etap trzeci: wysmarować czekoladą i ozdobić zielskiem w postaci leśnego mchu . Etap czwarty: spałaszować ze smakiem! Oczywiście etap pierwszy to żart, bo pieniek trzeba upiec, ale drwal może się tutaj również przydać do porządnego ubicia białek! Bo w końcu to przepis na najbardziej odjechaną roladę biszkoptową, przypominającą polano drewna. :D Bûche au cho... Czytaj dalej na blogu Food Square


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Food Square

    Dodaj komentarz