Przepis na : śniadanie
Czy jedliście kiedyś owisankę na słono? Zwykle jada się ją na słodko, ale warto spróbować ją w wersji na wytrawnie – jest bardzo pożywna i smakowita. Idealna na zimne, pochmurne dni, bo wzmacnia i syci! Proszę Państwa – oto wytrawna owsianka po azjatycku! Owsianka na Read More Artykuł Wytrawna owsianka po azjatycku pochodzi z serwisu Fly me to the spoon - Dorota Domino . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Każdy z nas wie, że owsianka jest zdrowa lecz nie wiadomo dlaczego. Z pewnością dlatego, gdyż zawiera dużo błonnika i jest bogatym źródłem węglowodanów złożonych.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...