Buraczane risotto, czyli jak specjalistka od zarządzania zarządziła smakiem

Buraczane risotto, czyli jak specjalistka od zarządzania zarządziła smakiem

Buraczane risotto, czyli jak specjalistka od zarządzania zarządziła smakiem

Przepis na : obiad

Oryginalny, bo mocno wyrazisty kolor to przedsmak nowych kulinarnych doznań. To danie stworzyła specjalistka od zarządzania projektami IT, wyśmienita rekruterka i początkująca crossfiterka. Przedstawiam buraczane risotto ala Agnieszka Amborska. Buraczane risotto to przepis z serii #ObiadBezMięsa POTRZEBUJEMY 300 g buraczków 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 łyżka oliwy z oliwek 500 ml bulionu 4 łyżki koncentratu lub soku z buraków 100 g ryżu na risotto 100 ml białego wina 1 łyżka masła 3 łyżki tartego parmezanu Od... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fleksitarianizm.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.