Pomidorowa zupa krem z czerwoną soczewicą

Pomidorowa zupa krem z czerwoną soczewicą

Pomidorowa zupa krem z czerwoną soczewicą

40 min Zupa pomidorowa w trochę innym wydaniu. Prosta w przygotowaniu, pikantna w smaku. Pomidorowa zupa krem na bazie czerwonej soczewicy z dodatkiem marchewki, cebuli i czosnku. Czas przygotowania i ilość porcji 40 minut, około 5 porcji. Produkty 1 litr wody, 100 ml koncentratu pomidorowego, 8 łyżek czerwonej soczewicy, 4 marchewki, 1 cebula, 2 ząbki czosnku, łyżka masła, słonecznik, sól, pieprz, zioła prowansalskie. Przygotowanie Marchewki, cebulę oraz czosnek umyj, obierz i pokrój w kostkę. Do garnka wlej ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fit&Fast Kitchen

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.