Gulasz z indyka z marchewką i fasolką

Gulasz z indyka z marchewką i fasolką

Gulasz z indyka z marchewką i fasolką

Przepis na : obiad

45 min Przepis na dietetyczny gulasz z indyka na bazie fasolki szparagowej i marchewki. Podany z kaszą bulgur to naprawdę zdrowe i smaczne danie. Czas przygotowania i ilość porcji 45 minut, 4 porcje. Produkty 400 g mięsa na gulasz z indyka, 1 cebula, 1 marchewka, 200 g fasolki szparagowej, 2 liście laurowe, 4 ziarna ziela angielskiego, olej kokosowy, kasza bulgur, kminek, pieprz ziołowy, sól. Reklama (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przygotowanie Mięso umyj i pokrój na małe kawałki. Następnie u... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fit&Fast Kitchen

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Autor

fitandfastkitchenfitandfastkitchen

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fit, indyk, kasza, brokuły, fasolka, mięso, ryż, gulasz, fasolka szparagowa, dietetyczne , brokuł, dietetycznie, łosoś, kokosowe, kasza gryczana, risotto, piersi, pierś, obiad, mięso na obiad, pierś z indyka, dietetyczny obiad, dania dietetyczne, ryż smażony, ryż z warzywami

Inne przepisy z Fit&Fast Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.