Muffinki z fetą i szparagami
Muffinki z fetą i szparagami
Przepis na : śniadanie
Doskonałe na piknik czy drugie śniadanie. Muffinki z fetą i szparagami to propozycja dla amatorów wytrawnych smaków. Składniki 2 szkl mąki 1 szk mleka 1/3 szkl oleju 2 jajka 2 łyżeczki proszku do pieczenia 100 g sera feta 2-3 ugotowane szparagi 1 łyżeczka czarnego sezamu Targroch szczypta soli himalajskiej gałka muszkatołowa 10 aluminiowych foremek na muffiny Jan Niezbędny 1. Jajka miksujemy z mlekiem i olejem. 2. Do przesianej mąki z proszkiem dodajemy szczyptę soli, gałkę muszkatołową i czarny sezam. 3. ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Fiołkowa Kuchnia Małgorzaty
Autor
Fiołkowa Kuchnia Małgorzaty
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
śniadania, feta, ser feta, szparagi, muffiny, kolacja, przekąska, ciasto, szybkie śniadanie, przekąski, bez pieczenia, szybka kolacja, szybkie przekąski, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, szybkie ciasto bez pieczenia, szybkie ciasto
Inne przepisy z Fiołkowa Kuchnia Małgorzaty
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję