Muffinki z fetą i szparagami

Muffinki z fetą i szparagami

Muffinki z fetą i szparagami

Przepis na : śniadanie

Doskonałe na piknik czy drugie śniadanie. Muffinki z fetą i szparagami to propozycja dla amatorów wytrawnych smaków. Składniki 2 szkl mąki 1 szk mleka 1/3 szkl oleju 2 jajka 2 łyżeczki proszku do pieczenia 100 g sera feta 2-3 ugotowane szparagi 1 łyżeczka czarnego sezamu Targroch szczypta soli himalajskiej gałka muszkatołowa 10 aluminiowych foremek na muffiny Jan Niezbędny 1. Jajka miksujemy z mlekiem i olejem. 2. Do przesianej mąki z proszkiem dodajemy szczyptę soli, gałkę muszkatołową i czarny sezam. 3. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fiołkowa Kuchnia Małgorzaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.