Fasolka po bretońsku. Wersja mięsna. Co z Bretania nic wspolnego nie miała.

Fasolka po bretońsku. Wersja mięsna. Co z Bretania nic wspolnego nie miała.

Fasolka po bretońsku. Wersja mięsna. Co z Bretania nic wspolnego nie miała.

Przepis na : obiad

Sucho tu, pusto, smutno i nijako. Jak w pustym studenckim pokoju, który opuszczałam w kwietniu. A w życiu setka pomysłów na minutę. W mieszkaniu obrus i kwiaty na stole. Raźniej razem, radośniej, lepiej. Za oknami już jesień i pierwszy śnieg, ostatni raz byłam tutaj w lipcu, a zdjęcia do dzisiejszego postu wykonałam...równy rok temu(!) A z racji mieszkania z P. fasolkę robiłam już kilkukrotnie. Zapraszam poniżej po przepis. :) Składniki: 300gram suchej fasoli Jaś 2puszki pomidorów w puszce 500ml passaty pomidor... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fiolka w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.