Curry z cieciorką, szpinakiem i fasolką szparagową

Curry z cieciorką, szpinakiem i fasolką szparagową

Curry z cieciorką, szpinakiem i fasolką szparagową

Przepis na : obiad

Curry to jedno z tych dań, które świetnie smakuje bez względu na porę roku. Możecie go odgrzewać, skomponować z praktycznie większości sezonowych warzyw, przygotować zarówno w wersji wege jak i mięsnej. Ostatnim czasem dość często zamieniam mięso na strączki, a moje tygodnie są podzielone na mięsne i bezmięsne, gdyż zazwyczaj gotuję większe porcje na 2-3 dni. W wersji bez mięsa zawsze staram się, aby wstępowało białko w postaci strączków lub różnych serów np. fety. W ten sposób mój posiłek jest pełnowartościowy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fabryka pomysłów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.