Zapiekane bułeczki kajzerki

Zapiekane bułeczki kajzerki

Zapiekane bułeczki kajzerki

Zapiekane bułeczki kajzerki Piekarnik nagrzać do temperatury 180°C Bułki kajzerki naciąć delikatnie nie uszkadzając spodu bułek wzdłuż już istniejących nacięć, delikatnie rozchylić i nieco przygnieść środek bułek. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Połowę tartego sera włożyć do środka, na dno bułek. Plastry szynki przekroić na nieco mniejsze kawałki, zwinąć i włożyć w nacięcia bułek. Kawałek papryki pokroić w nieduże słupki, ułożyć w nacięciach, cebulę pokroić w piórka i również ułożyć między szynką... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ememe kitchen

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.