Ogórki małosolne – prosty przepis

Ogórki małosolne – prosty przepis

Ogórki małosolne – prosty przepis

Ogórki małosolne to obowiązkowa pozycja wśród letnich przysmaków. Są łatwe do przygotowania i stanowią pyszną przekąskę, która pasuje do wszystkiego. Przepis jest bardzo prosty, podstawowy, bez żadnych udziwnień – taki z którego korzystały nasze mamy czy babcie. Z czym podać ogórki małosolne? Świetnie sprawdzą się jako dodatek do obiadu składającego się z młodych ziemniaków i jajka sadzonego, do kanapek, sałatek czy surówek. Mi najlepiej smakują podane z pajdą świeżego chleba posmarowanego masłem lub smalcem. &... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu e-PrzepisyKulinarne

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.