Ciasto Pazerniaczek – sernik na zimno, który skusi każdego

Ciasto Pazerniaczek – sernik na zimno, który skusi każdego

Ciasto Pazerniaczek – sernik na zimno, który skusi każdego

Przepis na : deser

Ciasto Pazerniaczek jest pyszne i efektowne, dlatego skusi każdego łakomczucha. Kakaowy biszkopt, sernik na zimno z dodatkiem wiśni (można też wykorzystać inne owoce np. maliny, borówki czy truskawki) i galaretka tworzą wyjątkową kompozycję. Ciasto jest lekkie i nie za słodkie. Nie można się pohamować przed wzięciem kolejnego kawałka. Jak przygotować ciasto Ciasto Pazerniaczek? Rozpoczynamy od upieczenia biszkoptu i rozpuszczenia galaretek. Kiedy wszystkie składniki ostygną, ser mieszamy z galaretką i wylew... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu e-PrzepisyKulinarne

Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.