Tymiankowy Pstrąg z Balsamicznymi Buraczkami czyli Środowe Rybki odc.19

Tymiankowy Pstrąg z Balsamicznymi Buraczkami czyli Środowe Rybki odc.19

Tymiankowy Pstrąg z Balsamicznymi Buraczkami czyli Środowe Rybki odc.19

Jak to zwykle bywa gdy coś zaplanuję są obsuwy. Wczorajszego wieczoru po zakupach nie miałam już kiedy zasiąść do laptopa. Dzisiaj więc siadam gdy Syncio śpi a Córcia  w klubiku i nadrabiam zaległości.To bardzo prosty sposób na naprawdę wyśmienitą i bardzo apetycznie się prezentująca rybę. Jako dodatek podałam buraczki, upieczone by nabrały słodyczy ale i twardawe, lekko chrupiące, z octem czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dzieje kuchennej Wiewióry

Autor

WiewióraWiewióra

Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraczki, pstrag, jak zrobic pstrąga, chleb, pieczywo, ryby, ryba, ryba w occie

Inne przepisy z Dzieje kuchennej Wiewióry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.