To jedna z moich ulubionych sałatek. Lekka, uniwersalna, pełna smaku i dające wiele możliwości w kwestii doboru składników. Pierwotna wersja pochodzi z książki "Kipi Kasza", ja dorzuciłam co nieco od siebie. Sałatka z cieciorki, fasoli i kus kusu 120 g kus kusu po puszce czarnej fasoli (można użyć innego kolory fasoli) i cieciorki duży pomidor lub 10 pomidorków koktajlowych zielenina (najbardziej lubię posiekaną dymkę ale z porwanymi listkami bazylii tez jest pysznie) dressing: dwie łyżki oliwy s... czytaj dalej...
Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)