Modra kapusta z jablkami

Modra kapusta z jablkami

Modra kapusta z jablkami

Mamy jakiś "mięsny" czas. Czy mi się to podoba czy nie zawsze na pytanie o to co by zjedli rodzina odpowiada "kotlet", lasagne czy inne danie z mięsem w roli głównej. Trudno... Prawda jest też taka, że to, iż oni maja chęć na mięso nie oznacza, że ja też mam je jeść. Poniżej znajdziecie przepis na smakowita kapustę, która może być zarówno samodzielnym posiłkiem jak i dodatkiem do kotleta :) Zalewę do kapusty podpatrzyłam w listopadowej KUCHNI, jest autorstwa Marty Dymek. Modra kapusta z jabłkami 500 g czerwon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dzieje kuchennej Wiewióry

Autor

WiewióraWiewióra

Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, jabłka, pieczywo, mięso, kotlety, mielone, lasagne, chleb, kotlet, czerwona kapusta, sosy, syrop, wegetariańska, kotlet z kapusty, jabłka pieczone, dania mięsne, kotlety mielone, mięso mielone, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, chleb mieszany, sos mięsny

Inne przepisy z Dzieje kuchennej Wiewióry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.