Czerwona papryka nadziewana mięsem czyli Niedzielne Mielenie odc. 12

Czerwona papryka nadziewana mięsem czyli Niedzielne Mielenie odc. 12

Czerwona papryka nadziewana mięsem czyli Niedzielne Mielenie odc. 12

Oprócz słodkości w weekend jedliśmy również dania nie słodkie. Jak co sobotę piekłam pizzę a w niedzielę mieliłam, tylko czasu na posta nie miałam :( upiekłam papryki faszerowane.Tym razem wołowiną, kuskusem i bakaliami. Lubicie???4 czerwone papryki, umyte, z odciętymi czapeczkami z ogonkiem, bez pestek500 g wołowiny do zmieleniaząbek czosnkumała cebulka sól, pieprzgarść rodzynek2 czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dzieje kuchennej Wiewióry

Autor

WiewióraWiewióra

Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, mielone, mięso, mięso mielone, chleb, pieczywo, wołowina, pizza , pizza przepis, ciasto na pizze, kuskus, pieczeń z mielonego, dania mięsne, bez pieczenia, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, dania bez mięsa

Inne przepisy z Dzieje kuchennej Wiewióry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.