To była pierwsza próba przyrządzenia komosy w mojej kuchni, próba bardzo udana. Przepis podpatrzony w Kuchni 01/2018, autorstwa Dominiki Wójciak. Lekki, chrupiący pomysł na kolację czy pyszny obiad, a może do lunchboxa? Lubicie takie smaki? Czerwona kapusta z komosą ryżową i jabłkiem 1/2 główki niewielkiej czerwonej kapusty 1 kwaskowe jabłko 120 g komosy ryżowej (ugotowanej wg przepisu na opakowaniu) pół pęczka natki pietruszki 80 g orzechów włoskich 2 łyżki octu winnego 4 łyżki oliwy sól pieprz Kapustę ... czytaj dalej...
Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)